Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ryba, owoce morza i cytryna...
Tak zainspirowany przepisem Hogan na dorsza wytworzyło mi się w głowie pytanie"
- Czy skrapiacie rybę sokiem z cytryny?
- Czy skrapiacie owoce morza sokiem z cytryny?

Ja osobiście wolę jednak nie skrapiać bo moim zdaniem sok z cytryny jest za bardzo "dominujący" i zakłóca mi smak właściwego dania czyli ryby czy też owoców morza.

Fakt że pierwszą małże zjadłem skropioną skokiem z cytryny ale moim zdaniem jest to nie potrzebne. Ja wtedy czułem że jem sok z cytryny z małżą a nie na odwrót.

Unikam cytryny żeby jednak poczuć smak tego co jem.
Odpowiedz

Ten temat zawiera więcej treści.
Aby uzyskać dostęp do reszty treści zaloguj się lub zarejestruj.


Podobne wątki…
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ryba w sosie pomidorowym- tzw. po grecku. hogan 15 3,695 25-01-2016, 12:47
Ostatni post: hogan
  Ryba w cieście maślankowym z papryką hogan 2 966 24-01-2016, 6:17
Ostatni post: karbon
  Ryba zapiekana z grzybami hogan 0 489 05-08-2014, 20:41
Ostatni post: hogan
  Ryba po meksykańsku hogan 0 477 31-07-2014, 5:44
Ostatni post: hogan



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości