KORDIALNE

Pełna wersja: Co Ci się ostatnio śniło ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Różnym ludziom śnią się różne rzeczy: smoki, pokręcone sytuacje, sprawy doczesne...

[Obrazek: 2408-droga-do-szczescia-.jpg]
A Tobie? Co ostatnio się śniło? wsydzamsie
Śniło mi się że byłem na randce z koleżanką.
Albo śniło mi się że zatrzymali mnie na Ukrainie, dwie dziewczyny przebrane za milicjantki mnie przesłuchiwały, zacząłem się dopytywać to się okazało że to nie prawdziwe policjantki, kazałem im pokazać legitymacje, a one mi pokazały jakieś włąsnoręcznie napisane kartki, a potem do tego pokoju wszedł czerwonoarmista, no to ja już w ogóle zacząłem stamtąd uciekać, ale wcześniej zabilem tego czerwonoarmiste jezyk Uciekając zabiłem kolejnych żołnierzy. Na zewnątrz czekał na mnie jakiś komandos i mi powiedział że dobrze sobie tam poradziłem więc i ja zostane komando jezyk I poszedłem do szkoły dla komandosów, to wyglądało bardziej jak kolonia jakaś. Był tam taki basen wielki. Skądś się dowiedziałem już nie pamiętam, ale jakośto widziałem, że tam w tym basenie jest król Julian z Madagaskaru ubawa i się tam topi więc poszedłem go ratować bo się topił, ale się obudziłęm więc nie wiem czy go uratowałem. W tym śnie więcej było takich szczegółów ale nie pamiętam już. Wiem to durny sen, i za dużo w przemocy w nim jezyk
Bonaparte masz chyba ciężkie dni..sny są ciężkie, więc zabrałeś do łóżka z sobą kupe problemów..dlatego tak się Tobie śniło..tak myślę
Śniło mi się, że z pewnej Joli, gdywyszla spod prysznica spadł ręcznik, którym była owinięta... dalsze szczegóły pominę.
Za "szybko śpię" i ostatnio coś nie miewam snów. wsydzamsie
Znowu błądzę po jakiś fabrykach, miastach, górach,rozległych budowlach i się gubię, nie mogę wyjścia znaleźć. W realu nie mam z tym problemów.Piszę znowu bo to dość często, ale ponieważ krótko sypiam to nie nachodzę się wiele chyba.
O tym co na końcu napisałeś, to na dniach, może jutro, napiszę coś dość ciekawego, do jakich wniosków doszłam. Myslę, że to powinno każdego zainteresować. ubawa
Ale to już o tym później, tu nie będę rozwijała tego tematu.
Śniło mi się że miałem papugę, taką dużą Arę.
(06-08-2014, 17:38)bonaparte napisał(a): [ -> ]Śniło mi się że miałem papugę, taką dużą Arę.

Wdowa po Piekarzu smażącym pączki objaśnia sny:

Czcigodny Cesarzu Bonaparte...
moje tłumaczenia, wiadomo czego, są warte
mimo to spróbuję.

Otóż śniący się ptak jest symbolem umysłu, stanu ducha..
Ptak przedstawia nasz sposób myślenia, pojmowania rzeczy; transformację myśli, szczególną predyspozycję do zdolności umysłowych...

Śniąca się papuga wskazuje na niezwykłe zdolności Śniącego do nauki języków obcych

Pozdrawiam...
Jeszcze szybciutko napisze..długo nie miałam snów, dzisiaj śniło mi się, że byłam gdzieś z Izą i wyciągała mi wszy z głowy :smutek:
Za dużo chyba gryfy przeżywam :lol: