Kto wie jak uruchomić już zakupioną i pobraną grę?
Jestem noga z tego, bo nigdy w ten sposób nie grałam, zawsze bezpośrednio płytki kupowałam z grami na PC.
A teraz weszłam w gry online.pl i tam przez Steam weszłam i mam te gry(dwie) jak byk przed nosem i pisze przy nich, że
"gotowe do gry" ale nie wiem jak zacząć grać, w co kliknąć aby móc grać?
Jak klikam w tę grę to wchodzę na stronę recenzji.
Ok, problem rozwiązany ::lol:: Wystarczyło wejść w ikonkę na pulpicie

To dobrze że rozwiązany, bo ja na pewno nie potrafił bym pomóc.
Nie bawi mnie w ogóle świat gier wirtualnych.
Jedynie czasem szachy czy warcaby, ale nie ostatnio. Bo jak mi się komp zawiesi to przegram i jestem zły.
Nic się nie stało, wcześniej czy później i tak doszłabym do tego

Steam teraz się zrobił pazerny. Mam to od 2011 roku a nowi użytkownicy zanim zaczną przygodę ze steamem aby dodawać ludzi do znajomych to muszą kupić grę cyfrowo nawet za 0.19 euro

To prawda co napisałeś, bo ja za te dwie gry, też musiałam zapłacić i wydaje mi się, że o wiele więcej.
Ja na Steam kupuje gry przez intrernet.
Najlepiej wejść w Steam, w bibliotekę gier i wybrać grę w którą chce się zagrac.
Gra się nie uruchomi jak Steam pobiera właśnie aktualizację
Steam nie jest pazerny. Problemem jest to ze gry są w Euro. Ceny w ogóle są niedostosowane przez to do polskich realiów. Dla przykładu Civilzation V z wszystkimi dodatkami z tego co przejrzałem kosztuję z 100 Euro

W sklepie w Polsce można za to zapłacić 50 zł.
Na Stream można kupić taniej grę ale trzeba czekać na promocję czy wysprzedaże i wtedy można kupić bardzo tanio.
Ale bestselery jak Fallout 4, czy inne nowe gry są okropnie drogie, w sklepach też są drogie ale ceny są dostosowane to polskiego rynku.
Ja ostatnio na Steam kupiłem sobie wszystkie dodatki do Skyrim.
Posty połączyłam i bardzo proszę o to abyś pamiętał, że jak nie minęło pół godziny od pierwszego posta, to aby je łączyć
przez edycję, bo my nie należymy do tych, co chcą mieć jak najwięcej postów ale za to. jak najwięcej treściwych.
hogan 
I tak nie mam już dostępu do mego Steamu po włamaniu, bo nie pamiętam danych i nie mam jak ich odzyskać.
No i obecny lapek, nie pociągnąłby żadnej takiej gry, bo nawet na poprzednim lapku miałam problemy a ten, jest
z połowę gorszy.

Nie pamiętasz maila z jakim powiązałaś Steam?
Ja jakbym stracił konto STEAM to bym stracił równowartość jakiś 1000 zł

Ale mam hasło takie że nikt nie przejdzie

Ja gry kupuję na steam tylko promocyjnie. Polecam stronę gamecodes tam są polskie ceny i ujdzie większość w tłoku