KORDIALNE

Pełna wersja: Eurowizja 2018
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jak uważacie, mamy szansę wygrać?

Solista jest Polakiem ale z Szwecji. Głos ma dość fajny... muszę posłuchać innych Jego utworów aby dokładniej ocenić.

GŁOSUJCIE, TO JEST WAŻNE!

GOŚCIE TAKŻE MOGĄ GŁOSOWAĆ W TYM TEMACIE, ZACHĘCAM I ZAPRASZAM.

Ten utwór będzie prezentował Polskę w Lizbonie na tegorocznej Eurowizji 2018.

Duet Gromee i Lukas Meijer z piosenką "Light Me Up"

Lukas Meijer

[Obrazek: ru-0-r-650,0-n-MK2425957kZL7_lukas_meije...omeego.jpg]

Lukas Meijer to wokalista, którego poznaliśmy za sprawą dwóch hitów polskiego producenta: Without You czy Light Me Up.
 Pochodzi ze Szwecji i od lat zajmuje się muzyką oraz komponowaniem tworząc w zespole rockowym No Sleep For Lucy.
 Uwielbia grać na gitarze, co powinniśmy dostrzec podczas polskich preselekcji do Eurowizji. Już 3 marca, Lukas
 wystąpi w duecie z Gromee'm i powalczy o bilet na Eurowizję w Lizbonie.
Dla mnie nic nadzwyczajnego. Ten kawałek to taki typowy hit radiowy z radia Eska.
No i o to przecież chodzi na Eurowizji, o coś co wpada w ucho, tak jak muzyka z radio w czasie wakacji a
później śpiewana i nucona przez cały rok. Myślę, że mają spore szanse. ubawa2
Utwór może i jest wpadający w ucho ( chociaż mi nie wpadł jezyk), ale ten pan nad swoim wokalem mógł by jeszcze trochę mocniej popracować.  
Poniekąd poziom tego konkursu mocno podniósł poprzeczkę  :o

Dodam, że nie mam pojęcia jakimi zasadami kieruje się ten konkurs. Zdziwił mnie fakt, że już trzeci raz śpiewała na nim Edytka Górniak.
Trzy razy Górniak? Nie przypominam sobie. ubawa
(05-05-2018, 21:53)hogan napisał(a): [ -> ]Trzy razy Górniak? Nie przypominam sobie. ubawa

Upsss... Już się poprawiam ubawa Dwa razy.  Ostatnio w 2016 przecież jej się nie udało jezyk 

PS.: A ta pani jak zawsze na dyżurce ubawa2
Już dziś pierwszy półfinał!

TVP1- wtorek, czwartek i sobota o godz.: 21:00
I na TVP Polonii dla Polaków za granicami Polski w każdy następny dzień, czyli w środę, piątek i niedzielę(środa i piątek
o godz.: 21: 15, niedziela o godz.: 21:35)
Gromee, właściwie Andrzej Gromala (ur. 14 grudnia 1978 w Krakowie) – polski DJ, producent
muzyczny, remikser, autor tekstów i malarz, tworzący głównie muzykę klubową.

[Obrazek: 9170.jpg]
Hogan finał w sobotę nie w niedzielę. oczko
No w sobotę a jak jest napisane?
W niedzielę na TVP Polonia.
Stron: 1 2 3