KORDIALNE

Pełna wersja: Ostatnia litera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie, jestem tu od niedawna ale zauważyłam, że forumowe "GRY" nie mają zbytnio wzięcia. Może zatem zaproponuję wspólną zabawę (dla chętnych oczywiście).
Zasady gry są bardzo proste, należy tworzyć wyrazy, które zaczynają się od litery jaka kończy wyraz powyżej; np.

Balon, ostatnia litera to N i od niej zaczynamy nowy wyraz ;)

Jeśli nie jest to udany pomysł, to bardzo proszę admina o usunięcie bądź skorygowanie pomysłu. 

WAŻNE (!!!)

Nie używamy słów wulgarnych ani obraźliwych, a także nie możemy pisać postów po sobie (udział musi brać kilka osób tak, aby jedna osoba nie spamowała) :)

Zaczynam zabawę:

Paryż :)
Witaj i bardzo mnie cieszy gdy widzę zaangażowanie, jednakże muszę zmartwić, że temat Twój
muszę zamknąć, bo ten dział "Gry', to chodzi o gry w necie, PC czy inne jakie istnieją.
Do zabaw forumowych jest oddzielny dział pod nazwą "Zabawy" i mamy tam wątek pt: "Ostatnia litera"
a więc na tej samej zasadzie jaki podałaś. Ten wątek jest tutaj: http://kordialne.pl/showthread.php?tid=103