Chyba nie każdy o tym wie ale się zapytam.
Czy wiesz, co z języka łacińskiego oznacza Astra ze neca?
Nie wiesz?
To Ci podpowiem.
Dokładnie oznacza to MORDUJĄCA GWIAZDA!
Zdziwiony/a?
Ja też

"Zabijaj gwiazdy"
Tak mi tłumaczy tłumacz google.
Tłumacz niedokładnie tłumaczy, bo tu mamy formę żeńską, czyli "mordująca".
To ja nie żyje, a jakbym jeszcze dychał To mnie 9 lipca o 10 dobije jakaś pani ze strzykawa.
Będę na was z góry spoglądał

Nie wiem, naprawdę nie wiem komu można ufać.
Dziś zapoznałam się z dokładnym składem szczepionki Pfizera.
Szczepionka Pfizer BioNTech przeciwko COVID-19 zawiera następujące składniki: mRNA, lipidy ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), 2 [(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine i cholesterol), chlorek potasu, jednozasadowy fosforan potasu, chlorek sodu, dwuzasadowy fosforan sodu dwuwodny i sacharoza.
Nie są to dobre rokowania dla szczepionkowców.
Alzheimer, rak, choroby zwyrodnieniowe stawów, wpływ na ludzkie geny, choroby wieńcowe i zakrzepice.
Szczury, krowy, ludzki mocz, ślina szczura, ludzka krew, ludzkie "poporody". To tylko nieliczny skład, który
udało mi się rozszyfrować.
jprd!!!
Ale odleciałaś!!!
Czyżby? Zauważ, że ten skład podany jest nawet na stronie gov. Teraz tylko trzeba zinterpretować odpowiednio
wszystkie składniki. Zrobiłam to w ostatnim zdaniu.
Tak na prawdę coś wyniknie z tych szcxepien i jakie będą powikłania dowiemy się za kilka lat. Pfizer to jest jakaś nowa technologia zmiany DNA. Czy za 10 lat wyrośnie mi ogon? Czy może ludzie po Pfizerze zostaną Xmanami obdarzowymi supermocami? Nie wiadomo bo to nowa technologia.
Boni jeden ogon już masz, chcesz jeszcze jeden?

W ogóle wydaje mi się że to co się dzieje obecnie to jakiś film science fikcion i wszystko jest możliwe.