22-01-2024, 13:09
Tłumaczenie za pomocą tłumacza Google.
Umieściłam to lecz mam ogromnie sceptyczne podejście do tego odkrycia. Nie ma w tym nic potwierdzającego, żadnych nazwisk, terenów ani miejscowości, skąd pochodzą sami naukowcy. Sam bełkot ale umieszczam to po to aby pokazać, jak manipulują ludzkim umysłem.
Dla przestrogi aby nie wierzyć ślepo we wszystko co jest w necie.
Cytat:Spodziewane odkrycie współczesnej cywilizacji wywołało falę uderzeniową, która odbiła się echem w społeczności naukowej, co może być dla wielu badaczy zaskoczeniem. Wynik tego odkrycia został ustalony w oparciu o ugruntowane argumenty na temat historii ludzkości, pozostawiając naukowców i rozstrzygniętych przez profesjonalne implikacje towarzyszące temu odkryciu.
Przerażenie, które ogarnia naukowców, wynika z uświadomienia sobie, że cała cywilizacja, ze swoją historią, postępami i być może stawieniem czoła wyzwaniom, ukryła się przed naszą zbiorową wiedzą dla określonego celu t czasu.
https://news.caphemoingay.com/unveiling-...521093910/
Umieściłam to lecz mam ogromnie sceptyczne podejście do tego odkrycia. Nie ma w tym nic potwierdzającego, żadnych nazwisk, terenów ani miejscowości, skąd pochodzą sami naukowcy. Sam bełkot ale umieszczam to po to aby pokazać, jak manipulują ludzkim umysłem.
Dla przestrogi aby nie wierzyć ślepo we wszystko co jest w necie.