Jak bym miała, to bym pożyczyła albo sama bym kupiła i zrobiłabym swoim domem albo ekskluzywnym miejscem
na imprezy.
(07-02-2024, 11:58)hogan napisał(a): [ -> ]Jak bym miała, to bym pożyczyła albo sama bym kupiła i zrobiłabym swoim domem albo ekskluzywnym miejscem
na imprezy.
Żartujesz . Ekskluzywny to dziś janusze biznesu , celebryci i kupa chamstwa ogulnie.
ko-koszmar
Ja raczej bym zamieszkał i moze na dole jakąś kafejkę , dla tych co podpłyną, łódką czy na materacu.
Kawa lody ciastka jakieś lekkie słoneczne wino....
Ja chętnie bym pożyczyła - na wydatki doraźne- kilka milionów... tylko nie wiem od kogo...!
(07-02-2024, 18:37)Zenobia napisał(a): [ -> ]Ja chętnie bym pożyczyła - na wydatki doraźne- kilka milionów... tylko nie wiem od kogo...!
To mamy wspólny problem , możemmy zacząć tworzyć grupę wsparcia
Uii, no właśnie to miałam na myśli, dla tych co podpłyną a wiadomo, że to by była bogatsza klientela, bo
biednego nie stać na łódkę.
Zenobio, w punkt!
Nie w takie dziwne rzeczy ludzie inwestują...
(07-02-2024, 10:34)uii napisał(a): [ -> ]Kupił bym chętnie , pożyczy ktoś z 5 milionów ?
Życzę ci nawet dziesięciu milionów.
Za 5 milionów to można zrobić ładną przystań z większymi możliwościami.
Ale wartości historycznej nikt nie doda. Chyba że po wielu latach.
Moim zdaniem cena nieco wygórowana.
Fajne, ale podwyższy się poziom morza, większe fale i obudzisz się w wodzie.
A wiecie, że w Gdyńskiej torpedowni na Babich Dołach, Niemcy mieli laboratorium? Ciekawe nad czym tam pracowali.
Wszystkie urządzenia wywieźli Rosjanie, które raczej nigdy nie zostały ponownie zmontowane. W latach 70 i 80
srogie zimy doprowadziły do ruiny a w 90- ych wysadzono resztki molo aby nikt nie mógł dotrzeć do budynku.