KORDIALNE

Pełna wersja: Kto to zrobił ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5

Wieczorami lubię oglądać filmy i czytać o zjawiskach paranormalnych i nie wyjaśnionych.
A co powiecie na ten film.Kto mógł tego dokonać.Może jakiś durny człowiek,ale co zrobił z krwią zabitych zwierząt i po co człowiekowi oczy i genitalia zwierząt.
A może zwierze,ale dlaczego nie ruszyło wnętrzności (wątroba,serce,żołądek,tłuszcz).Wszystkie drapieżniki właśnie terzeczy konsumują w pierwszej kolejności.
Nie potrafię tego wyjaśnić. bezradny
Jaki może sąsiad złośliwy zhm
Już obejrzałaś filmik ? Toć on godzinę trwa.
Mściwy sąsiad by pasował.Ale jak zabic zwierzą nie pozostawiając śladów krwi.? bezradny
Bardzo prostu, skalpelem, wtedy ubywa znikoma ilość krwi przy genitaliach. :)

Już widziałam ten filmik.
(06-12-2014, 22:32)hogan napisał(a): [ -> ]Bardzo prostu, skalpelem, wtedy ubywa znikoma ilość krwi przy genitaliach. :)

Już widziałam ten filmik.

A jak zabił ? I po co wyjął zwierzęciu oczy,wyciął język i genitalia ??
Może dał jaki zastrzyk, to naprawdę nic trudnego.
(06-12-2014, 23:10)hogan napisał(a): [ -> ]Może dał jaki zastrzyk, to naprawdę nic trudnego.

Nie wiem nie umiem tego wyjaśnić.Ale chyba będę musiał zmienić temat wątku,bo ten film porusza wiele tematów
Nic nie musisz zmieniać bo i tak o czym tu dyskutować a takich filmików jest dużo na forum. :)
(06-12-2014, 23:22)hogan napisał(a): [ -> ]Nic nie musisz zmieniać bo i tak o czym tu dyskutować a takich filmików jest dużo na forum. :)

Oj zawsze można podyskutować.
No to dyskutuj, chętnie się dołączę ubawa2
Stron: 1 2 3 4 5