Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Policja pobiła staruszkę w Markecie

SZOK!

Odpowiedz

Stare to już. Kilka miesięcy temu było o tym głośno.
Na temat tego co wyprawia dzisiejsza policja, szkoda słów. Podziękujmy obecnej władzy.
Odpowiedz

Ze końca stycznia ale ja dopiero teraz na to trafiłam. Bez znaczenia, bo uważam, że o takich sprawach
powinni ludzie w necie trąbić na lewo i prawo.
Odpowiedz

Ciekawe za co pobili?
Znając życie pewnie za kradzież.
Odpowiedz

Tak,  coś tam usiłowała ukraść.
Odpowiedz

Nawet mordercę traktuje się inaczej.
Odpowiedz

Nie żebym ich bronił,ale jak w przeciągu dnia muszą użerać się ze złodziejaszkami,którzy ukradzi za kwotę zbyt małą dla ukarania musieli poczuć się bezradni.
Nie wiem,czy w końcu i mi nerwy by nie puściły.
Odpowiedz

Nie ma dźwięku, nagranie nie jest pełne, trudno ocenić co tam się działo.
Nawet te rzekome bicie wygląda bardziej jak szarpanina niż ciosy, ale ja się nie znam.
Odpowiedz

Tak sobie oglądam ten filmik, czytam komentarze. Normalna typowa propaganda dla tych mediów.
"Nagle policjantka zakłada rękawiczki..." Przecież do przeszukania musiała je założyć. "... i zaczyna bić staruszkę...", No tutaj to już SE sobie pojechał. Ja tutaj widzę bardziej, że chce jej odebrać torebkę do przeszukania, której starsza pani nie chce oddać, więc policjantka wyrywa ją jej z rąk. "... i wysypuje jej zawartość na podłogę..." to mi się nie spodobało. W torebce mogły się znajdować jakieś delikatne rzeczy, które w ten sposób mogły się uszkodzić. Dyskusyjna jest sprawa, czy konieczne było skucie kajdankami. Babcia próbowała wstać i wyjść, ale w momencie skucia siedziała już spokojnie. Nie widzę jednak, żeby ktoś babcię choć raz uderzył.
Mimo wszystko jak można było przeczytać na samym końcu filmu, policjanci zostali zawieszeni (pewnie do czasu wyjaśnienia sprawy).
Iza pisze, że nawet morderców traktuje się inaczej. (Łagodniej?) Nie sądzę. Nawet w momencie aresztowania. Wszystko zależy od zachowania takiego mordercy. A co później się dzieje na komisariacie to już tylko sami zainteresowanie wiedzą.
Odpowiedz

Jak ktoś widział kiedyś interwencję Policji, gdy np. sprawca jest pijany albo nieprzytomny to wie, że oni zawsze zakładają rękawiczki. Taką mają procedurę.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Weryfikacja obrazkowa
Weryfikacja obrazkowa
Wpisz tekst znajdujący się na obrazku w pole poniżej. Ten proces pozwala chronić forum przed botami spamującymi.