Liczba postów: 12,322
Liczba wątków: 667
Reputacja:
589
Macie jakieś?
Ja nie mam bo nie wiem kiedy dadzą mi urlop.
Chciałem do Rumunii ale bilety tam drogie.
Liczba postów: 7,079
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Ja mam już trochę porezerwowane,
Druga polowa czerwca Tunezja. Już chyba ostatni wypad do tego kraju. Zostało mi zobaczyć Al-Dżamm i Kairuan. Resztę już widziałem. Niestety nie mam oferty wycieczek. Te dwa miejsca są blisko od Monastyru (który też był w planach) gdzie się wybieram więc wydaje mi się że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Ewentualnie mam jeszcze pomysł na jeden pobyt w tym kraju.
Sierpień nad Bałtykiem. Zarezerwowany Kołobrzeg. Dlaczego Kołobrzeg? Nie uwierzycie ale jeszcze tam nie byłem. Jedna z pereł nadbałtyckich kurortów. Jakoś nie było okazji... A i w razie niepogody jest co robić w tym miasteczku.
A grudzień to nie wiem czy wypali. Na razie nie mam planów i nie wiem czy wdrożę. Zależy od finansów i kondycji zdrowotnej rodziny bo to też ma jakiś wpływ na plany. Po cichu coś tam krąży w głowie. Egipt już raczej nie... Coś może się wykluje? Może coś się znajdzie ciepłego, z lotem nie dłuższym niż kilka godzin i w niewygórowanej cenie.
Pożyjemy, zobaczymy...
Liczba postów: 7,079
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Polskie jeziora są piękne i najczęściej usytuowane w przepięknych krajobrazach.
Reputacja:
589
Wstępnie to myślę leciec o Chorwacji a może też pociągiem. Parę dni w Puli a parę w jakieś wsi obok. Głównie to mnie interesują Dante zabytki.
Rumunia odpada bo ciężko tam się dostać w tani sposób.
Reputacja:
589
Patrze tez na biura podróży i kiedyś polecam na Kręte za 2500 ponad tydzień z wyżywieniem. Teraz takie rzeczy to prawie dwa razy drożej. Ale może coś znajdę
Reputacja:
589
Kreta jest ogromna. Sporo zależy gdzie się trafi.